Nieuwe samenwerkingsovereenkomst tussen MartiniPlaza en Donar

nieuws
Foto: Wouter Holsappel

Evenementencomplex MartiniPlaza en basketbalclub Donar hebben een nieuwe samenwerkingsovereenkomst gesloten voor onbepaalde tijd. De overeenkomst vervangt de huurovereenkomst tussen de club en het complex.

Met de nieuwe overeenkomst moet MartiniPlaza een ‘state-of-the-art topsportlocatie’ gaan worden. Daarmee sluiten de organisaties aan bij de visie van de Groninger gemeenteraad, die wil dat topsport, naast theater, evenementen en congressen. één van de belangrijkste activiteiten wordt bij de verdere ontwikkeling van het complex.

Mede daarom heeft MartiniPlaza de afgelopen tijd veel geïnvesteerd in het basketbalcomplex. waaronder met een nieuwe vloer, baskets, verlichting, scoreborden en nieuwe videoschermen die in de Middenhal. Momenteel worden de kleedkamers verbouwd. Hierna wordt verder gewerkt aan de nieuwe trainingsaccommodatie.

Deel dit artikel: