Maatschappijen stellen vakantievluchten vanaf Eelde langer uit

nieuws
Foto: Olivier Cabaret via Wikimedia Commons (CC 2.0)

De luchtvaartmaatschappijen TUI en Green Airlines hebben hun vluchten vanaf Groningen Airport Eelde naar verschillende vakantiebestemmingen nog eens tien dagen stilgelegd. Dat maakte de luchthaven deze week bekend.

De maatschappijen stelden de vluchten vorige week al uit tot 3 augustus, maar ze knopen daar nu nog eens tien dagen aan vast. De reden voor het schrappen van de vluchten zijn de kleurcodes voor deze gebieden op de corona-risicokaart van het ECDC, de Europese variant van het RIVM.

De geschrapte vluchten van de maatschappijen zijn de reizen naar  Gran Canaria, Antalya, Bodrum, Faro, Mallorca, Ibiza en Corfu. Voorlopig vliegt TUI nog wel naar het Griekse Zakynthos. Corendon blijft voorlopig ook vliegen op Kreta.

Deel dit artikel: