Slapend persoon op surfplank gooit tas in gezicht van medewerker Handhaving

nieuws
Foto: BOA Noord

Medewerkers van de Handhaving hebben dinsdag met hulp van politieagenten een man aangehouden die een tas in het gezicht van een handhaver had gegooid. Dat meldt Handhaving Groningen op haar Instagram-pagina.

Tijdens de surveillance kregen de handhavers een melding binnen van een man die op een surfplank lag te slapen op een terrein. Het probleem was echter dat het terrein niet van hem is en ook de surfplank behoorde niet tot zijn eigendom. “Wij zijn ter plaatse gegaan en troffen een voor ons bekend persoon aan”, schrijft Handhaving. “Een collega heeft de persoon wakker gemaakt en vriendelijk verzocht de plek te verlaten.” De man was daar echter niet van gediend en begon de medewerkers uit te schelden en te bekogelen met spullen.

Hierop werd besloten de man aan te houden. “De verdachte weigerde enige vorm van medewerking en gooide vervolgens een tas met inhoud in het gezicht van een collega.” Uiteindelijk kon de man met hulp van politieagenten aangehouden worden. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau. Tegen hem is aangifte van belediging en mishandeling gedaan. De handhaver liep lichte verwondingen op aan zijn hoofd.

Deel dit artikel: