Donar versterkt zich met shooting guard Marquis Addison

nieuws
Foto via Donar

Donar heeft komend seizoen de beschikking over de diensten van de Amerikaan Marquis Addison. De 29-jarige shooting guard komt over van het Roemeense CSU Sibiu.

De in Kansas geboren Amerikaan kenden reeds een lange carrière in Europa (Denemarken, Frankrijk, Zwitserland en Roemenië), maar Nederland is nieuw voor de shooting guard: “Mijn agent bracht me in contact met Donar en bovendien kende ik Juwann James van mijn laatste verblijf bij Genève. Donar heeft een geweldige reputatie als een professionele en succesvolle club. Samen met de internationale competities waar Donar komend jaar in speelt vond ik dat bijzonder intrigerend.”

Volgens coach Matthew Otten wordt Addison een van de belangrijkste puzzelstukjes in het team voor komend seizoen: “Hij haalt zowel aanvallend als verdedigend een hoog niveau en heeft ook nog eens een geweldige mentaliteit. Ik kijk er naar uit om met hem te werken.”