Automobilist komt om het leven bij ernstig verkeersongeluk bij De Punt

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Op de A28 bij afrit De Punt, nabij Groningen Airport Eelde, heeft zondagavond een ernstig verkeerongeluk plaatsgevonden. Een automobilist is hierbij om het leven gekomen. Dat meldt de politie.

Het eenzijdige verkeersongeluk gebeurde rond 20.30 uur. Hulpdiensten rukten massaal uit. Behalve een ambulance, de politie en de brandweer van Haren werd ook de assistentie ingeroepen van het grote hulpverleningsvoertuig van brandweer Stad. “Het gaat om een ernstig ongeval”, vertelt politiewoordvoerder Kalina Pruntel. “Een personenauto is van de weg geraakt en tegen een boom tot stilstand gekomen.”

“De bestuurder van de auto is ter plaatse overleden. De verkeersongevallenanalyse doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.” De afrit was vanwege het ongeluk lange tijd afgesloten. Maandag komt de politie met meer informatie.

Foto: Mike Weening – Weening Fotografie
Foto: Rieks Oijnhausen – http://rieksoijnhausen.rieksoijnhausen.nl/
Deel dit artikel:
Adverteren?