Diverse voertuigen vernield op Friesestraatweg, twee verdachten aangehouden

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

In de omgeving van de Friesestraatweg zijn in de nacht van zaterdag op zondag diverse vernielingen gepleegd aan verschillende voertuigen. Dat meldt de politie.

De vernielingen vonden plaats rond 04.00 uur. Behalve op de Friesestraatweg werden er ook voertuigen op de Wassenberghstraat vernield. Voornamelijk spiegels van geparkeerde voertuigen moesten het ontgelden. Agenten hebben voor de vernielingen inmiddels twee verdachten aan kunnen houden. Zij zitten nog vast op het politiebureau.

De politie roept mensen op die iets gezien hebben zich te melden. Ook komt men graag in contact met eigenaren die slachtoffer zijn geworden van de vernielingen. Er kan telefonisch contact worden opgenomen op 0900 88 44.

https://www.facebook.com/POLGroningen/photos/a.218462298192754/4014899458549000/

Deel dit artikel: