Damjan Rudez vertrekt bij Donar

sport
Damjan Rudež en Juwann James, die niet in actie kwamen (foto: Gerrie van der Boom - FotoKlick Fotografie)

Damjan Rudez en basketbalclub Donar hebben na overleg besloten om geen gebruik te maken van de contractuele optie voor het komende seizoen. Rudez kan dus uitzien naar een andere club.

De 34-jarige Rudez kwam een klein jaar geleden samen met zijn broer Ivan naar Donar. Ivan werd hoofdcoach, maar die moest in april, na een half mislukt seizoen, het veld ruimen. Damjan, afkomstig uit Kroatië, maakte het seizoen wel af.

De leiding van de club meldt op de eigen website: “Donar heeft Damjan Rudez leren kennen als een geweldig persoon en een echte professional. Wij bedanken Damjan voor zijn inzet voor onze club en wensen hem en zijn gezin het allerbeste.”

Deel dit artikel: