Geluid van werkzaamheden ringweg woensdagnacht in groot deel Stad te horen

nieuws
Foto: Ecco van Oosterhout

In de nacht van aanstaande woensdag op donderdag gaat aannemerscombinatie Herepoort damwandplanken intrillen bij de Verlengde Lodewijkstraat. Dit gaat, tussen 02.00 uur tot 05.00 uur ’s nachts, voor een groot deel van de Stad voor geluidsoverlast zorgen.

De damwandplanken zijn nodig voor de aanleg van een bouwkuip, waarin de verdiepte ligging van de ringweg wordt gebouwd. Dat moet ’s nachts gebeuren, omdat de planken zo dicht bij het spoor komen dat het niet veilig is om ze in te trillen als de treinen rijden.

Woensdagnacht worden er op de bouwplaats ook heistellingen in gereedheid gebracht. Daarnaast wordt eventuele schade aan het spoor hersteld en worden er laswerkzaamheden uitgevoerd aan een kabelbrug onder de zuidelijke ringweg.

Deel dit artikel: