Toolkit moet ondernemers binnenstad helpen tijdens coronacrisis

nieuws
Foto: Stella Dekker

In het Grand Theatre is donderdagmiddag de Corona Toolkit voor Groninger ondernemers gepresenteerd, waarmee ze zich kunnen laten informeren, inspireren en ondersteuning kunnen zoeken rond de coronamaatregelen.

De eerste Ondernemersvoucher uit de toolkit werd door Paul de Rook uitgereikt aan Hilde Bolks van Liatelier aan de Vismarkt. De Groningen City Club heeft de toolkit samen met de gemeente Groningen ontwikkeld.

Ondernemers in detailhandel, horeca en het overige MKB kunnen daarnaast, via de tool, bijeenkomsten en trainingen bijwonen en er zijn verschillende individuele maatwerktrajecten met flinke korting. Via de website kunnen ondernemers Ondernemersvouchers aanvragen voor deze trajecten.

Deel dit artikel: