Meeste seizoenkaarthouders FC Groningen zien af van compensatie

nieuws
Euroborg - Foto: Flickr 21millimeter (CC BY-SA 2.0)

Ongeveer 56 procent van alle seizoenkaarthouder van FC Groningen heeft aangegeven af te zien van compensatie voor gemiste wedstrijden in het lopende seizoen. Dat maakte de club maandagmiddag bekend. Dit percentage zal hoogstwaarschijnlijk nog gaan stijgen naarmate meer kaarthouders hun keuze aangeven.

De club verzocht haar achterband eind januari om af te zien van de compensatie, als steun tijdens de coronacrisis. Inmiddels heeft ongeveer 76 procent zijn of haar keuze doorgegeven. Van deze groep ziet ongeveer 74 procent af van compensatie.

Ongeveer 26 procent van alle sponsoren van de club heeft inmiddels gekozen en van de 126 relaties hebben liefst 117 sponsors laten weten af te zien van een (gedeeltelijke) tegemoetkoming.

Deel dit artikel:
Adverteren?