Crowdfundactie voor Café Wolthoorn&Co haalt ruim 22.000 euro op in één dag

nieuws
Foto via Topspots

In de eerste vierentwintig uur waarin de crowdfundactie voor Café Wolthoorn&Co online staat, is ruim 22.000 euro opgehaald. Met de actie willen bezoekers van het café aan de Turftorenstraat, waaronder actiestarter Dick Boersema, het voortbestaan van Wolthoorn&Co tijdens de coronacrisis garanderen.

“Steun van de overheid is onmisbaar, maar het is niet genoeg”, zo schrijft Dick Boersema. “Niet genoeg om het voortbestaan van het meest authentieke bruine café van Groningen te garanderen.  Wij, vrienden van ‘de Wolt’, willen het café een extra duwtje geven zodat Arnold Ensing onze gastheer blijft.”

Doneren kan nog steeds. Het streefbedrag van de actie is 25.000 euro. Een donatie doen kan via deze link.

Deel dit artikel: