Voetganger gewond bij aanrijding met auto op Sontplein

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk donderdagavond op het Sontplein is een voetganger gewond geraakt. Dat meldt Rick ten Cate van de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 20.00 uur op een parkeerterrein ter hoogte van het Sontplein en de Roskildeweg. “Hoe het precies heeft kunnen gebeuren is onbekend”, vertelt Ten Cate. “Een automobilist kwam in botsing met de voetganger. Hulpdiensten waren snel ter plaatse. Een verpleegkundige heeft zich ontfermd over het slachtoffer. Na stabilisatie is deze met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.”

De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht.

Foto: Mike Weening – Weening Fotografie
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl