Vier auto’s betrokken bij verkeersongeluk op zuidelijke ringweg

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Op de zuidelijke ringweg nabij het Julianaplein zijn woensdag aan het einde van de middag vier personenauto’s betrokken geraakt bij een verkeersongeluk. Dat meldt Patrick Wind van de incidentenwebsite 112groningen.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 17.00 uur. “Het is gebeurd op de N7 richting Drachten”, vertelt Wind. “Door nog onbekende oorzaak kwamen vier voertuigen met elkaar in botsing. Hulpdiensten waren snel ter plaatse. Verpleegkundigen van een ambulance hebben één persoon gecontroleerd maar deze hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis.”

Vanwege het ongeluk werd één rijstrook afgesloten. Een bergingsbedrijf heeft in ieder geval één voertuig weggesleept. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht.

Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl
Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl
Deel dit artikel: