Combinatie Herepoort gaat op zoek naar oplossing geluidsoverlast tijdelijk viaduct

nieuws
Foto: Joey Lameris - 112groningen.nl

Combinatie Herepoort gaat op zoek naar een oplossing voor het tijdelijke viaduct over de Paterswoldseweg. Bewoners in de buurt klagen sinds de ingebruikname van het viaduct over flink wat geluidsoverlast.

Bij Herepoort zijn de afgelopen dagen veel klachten binnengekomen. “We vinden de geluidsoverlast erg vervelend voor de buurt”, zegt Bert Kramer van Combinatie Herepoort. “We willen weten wat de oorzaak is en of er oplossingen zijn om de overlast te beperken. De komende dagen gaan we geluidsonderzoek doen en gaan we in gesprek met de eigenaar van de brug Zodat bekend is wat de mogelijkheden zijn, zullen we dit aan de bewoners laten weten.”

Het viaduct werd eind-november in gebruik genomen. Het viaduct is onderdeel van de tijdelijke weg die langs de Laan van de Vrede is aangelegd. Deze weg en viaduct zijn nodig om het bestaande viaduct te kunnen vervangen.

Deel dit artikel: