Politie arresteert man na overval in Haren

nieuws
Foto: Ruben Huisman - 112groningen.nl

De politie heeft maandagavond in Haren een man aangehouden na een overval in de Kerkstraat eerder in de avond. Om de verdachte op te sporen werd er een Burgernetactie op touw gezet.

De overval vond plaats even na 20.00 uur. Via Burgernet werd er een signalement verspreid waarbij het zou gaan om een verdachte die op blote voeten in badslippers zou lopen. Het politieonderzoek concentreerde zich al snel op een woning aan de Rijksstraatweg. “Er staan agenten voor de deur van een woning te posten”, vertelt Ruben Huisman van 112groningen.nl. “Het lijkt alsof ze bezig zijn met een onderzoek.”

Rond 21.30 uur arriveerden er verschillende politiebusjes. “Agenten zijn aan het rennen en zijn de woning ingegaan. In de woning hebben ze een man aangehouden.” Onduidelijk is nog waar de overval precies heeft plaatsgevonden en wat daarbij gebeurd is. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau.

Deel dit artikel: