Donar wil Europese poulewedstrijden in MartiniPlaza organiseren

sport
Vernon Taylor van Donar (foto: Gerrie van der Boom - FotoKlick Fotografie)

MartiniPlaza moet eind januari de ‘bubbel’ worden waar Donar de drie poulewedstrijden van de FIBA Europe Cup gaat spelen. Dat liet Gert-Jan Swaving, secretaris van Donar, maandag weten in een podcast van RTV Noord.

Donar speelt moet tussen 24 en 30 januari drie wedstrijden op één locatie spelen. Donar wil MartiniPlaza als locatie aanmelden om de ‘bubbel’ te maken, waar de teams in kunnen verblijven. De speellocatie is volgens Donar ideaal.

De Groningse club is nog wel afhankelijk van één grote horde: In Nederland mag nog niet gebasketbald worden. Donar hoopt daarom dat de gesprekken tussen NOC*NSF en minister Tara van Ark voor eind januari een positieve uitkomst hebben.

Deel dit artikel: