Dizkartes haalt geld op voor de Voedselbank tijdens jaarlijkse Charity Week

nieuws
Foto: Sebastiaan Scheffer

De Algemene Studentenvereniging Dizkartes houdt aankomende week, tijdens de  jaarlijkse Charity Week, allerlei corona-proof activiteiten om geld op te halen voor de Voedselbank Groningen.

Normaal gesproken zouden alle activiteiten op de Sociëteit worden georganiseerd, maar dit jaar vinden de activiteiten vooral online plaats.  Zo is er een online bingoquiz, een escaperoom, een raddraai-show en een veiling.

Daarnaast worden er chocoladerepen verkocht, worden er maaltijden bezorgd en kunnen leden kunnen meedoen aan een dagelijkse speciaalbier-proeverij. Bij deze laatste activiteit worden leden dagelijks via WhatsApp geïnformeerd worden over het biertje.

Volgende week vrijdag wordt het opgehaalde bedrag bekend gemaakt en worden aangeboden aan de vertegenwoordigers van de Voedselbank.

Deel dit artikel: