Blikschade bij verkeersongeluk op Paterswoldseweg

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Bij een verkeersongeluk donderdagmiddag op de Paterswoldseweg zijn twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Dat meldt Patrick Wind van de incidentenwebsite 112groningen.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 16.40 uur ter hoogte van de kruising met de Schweitzerlaan. “Hoe het precies heeft kunnen gebeuren is onbekend”, vertelt Wind. “Het lijkt op een kop-staart botsing. Na de aanrijding werden de auto’s geparkeerd op een busstrook. Hulpdiensten waren snel ter plaatse. Een verpleegkundige van een ambulance heeft één van de betrokkenen nagekeken. Deze persoon klaagde over een pijnlijke nek. Uiteindelijke hoefde er niemand mee naar het ziekenhuis.”

Na het invullen van de papieren konden beide auto’s hun weg vervolgen.

Deel dit artikel: