Automobilist verliest macht over het stuur en belandt in greppel

nieuws
Foto: Joey Lameris - 112groningen.nl

Bij een verkeersongeluk woensdagmiddag op de Europaweg is een auto in een greppel terecht gekomen. Dat meldt Joey Lameris van de incidentenwebsite 112groningen.nl.

Het ongeluk gebeurde aan het einde van de middag. “Vanaf de Europaweg kun je de A7 oprijden”, vertelt Lameris. “Op deze oprit ging het mis. De bestuurder verloor door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur, belandde naast de weg en kwam in een greppel tot stilstand. Niemand raakte gewond, wel raakte de auto beschadigd.”

Hulpdiensten waren snel ter plaatse. De politie sloot de oprit tijdelijk volledig af zodat een bergingsbedrijf veilig aan het werk kon. Zij hebben het vehikel uit de greppel getrokken en vervolgens afgesleept. Er wordt onderzoek gedaan naar de precieze toedracht.

Foto: Joey Lameris – 112groningen.nl
Foto: Joey Lameris – 112groningen.nl
Deel dit artikel: