Treinverkeer richting Zwolle hervat na storing

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Treinreizigers tussen Groningen en Zwolle hebben woensdagmiddag enige hinder ondervonden van de gevolgen van een seinstoring. Door de storing was er minder treinverkeer mogelijk.

De problemen begonnen rond 16.10 uur. Op het baanvak tussen Meppel en Zwolle konden de seinen niet goed bediend worden. Treinen bleven wel rijden, maar er reden er minder dan normaal. Behalve voor de dienstregeling tussen Groningen en Zwolle had de storing ook consequenties voor de dienstregeling tussen Leeuwarden en Zwolle.

De verwachting was dat de problemen aanvankelijk tot 20.15 uur zouden duren. Rond 19.30 uur lukte het spoorbeheerder ProRail om het euvel op te lossen. Inmiddels rijden de treinen weer volgens de dienstregeling.

Deel dit artikel: