Wethouder Inge Jongman opent nieuwe velden GHHC

nieuws
Foto Jacob Gunter GHHC - HIC

Wethouder Inge Jongman van Sport opent zaterdag 22 augustus officieel drie nieuwe velden van hockeyclub GHHC. De klus is veel eerder geklaard dan oorspronkelijk de bedoeling was.

Op het terrein aan de Kerklaan in Haren is de afgelopen maanden hard gewerkt aan de vervanging van drie hockeyvelden. Onder normale omstandigheden zouden die deze pas deze zomer worden vervangen. Vanwege de corona kwamen de hockeyactiviteiten bij GHHC stil te liggen. De gemeente besloot daarom de aanleg van de nieuwe velden naar voren te halen, naar eind april.

GHHC heeft er nu, naast een al bestaand mooi waterveld, een waterveld en twee nieuwe zandvelden bij. “Door deze vervanging beschikken wij nu over vier uitstekende velden naast het onlangs vernieuwde clubhuis en kleedkamers,“ zegt voorzitter Maurice de Wilde.

Op 22 augustus wordt ook de samenwerking van GHHC met de ABN AMRO Bank bevestigd. Die bank is de komende twee seizoenen de hoofdsponsor van de vereniging. Tenslotte is er zaterdag nog een feestelijke borrel en een hockeyclinic voor de jongste jeugd van de club.