Donar-speler positief getest op coronavirus

nieuws
Foto: Snack Admiral from FreeImages

De recent aangetrokken Donar-speler Juwann James is positief getest op het coronavirus. Dat laat de Groningse basketbalvereniging op haar Twitter-account weten.

“Afgelopen week zijn alle spelers die binnengekomen zijn, getest op Corona”, schrijft Donar op haar website. “Niet alleen de spelers afkomstig uit ‘oranje’ landen, maar ook die uit ‘gele’ landen. Eén van de spelers uit die laatste groep, namelijk Juwann James die vanuit Zwitserland naar Nederland kwam, testte positief op Corona. Juwann is naar aanleiding van deze uitkomst onmiddellijk in quarantaine gegaan. Voor de rest van de groep blijft het bestaande protocol van kracht.”

De 33-jarige James is de laatste speler die werd aangetrokken om de selectie voor het komende seizoen compleet te krijgen.

Deel dit artikel: