Auto’s botsen op elkaar op oprit naar N46

nieuws
Foto: Joey Lameris - 112groningen.nl

Bij een verkeersongeluk woensdagavond op de oprit naar de N46 zijn twee auto’s op elkaar gebotst. Dat meldt Joey Lameris van de incidentenwebsite 112groningen.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 20.20 uur ter hoogte van de kruising Koningsweg met de toerit naar de N46. “Hoe het precies heeft kunnen gebeuren is onbekend”, vertelt Lameris. “Twee auto’s zijn op elkaar gebotst. Hulpdiensten waren snel ter plaatse. Verpleegkundigen van een ambulance hebben de betrokkenen gecontroleerd maar niemand bleek gewond te zijn geraakt.”

Beide voertuigen raakten dusdanig beschadigd dat deze weggesleept moesten worden door een bergingsbedrijf. De oprit naar de N46 was enige tijd afgesloten voor het overige verkeer. De politie doet onderzoek naar de toedracht.

Foto: Joey Lameris – 112groningen.nl
Foto: Joey Lameris – 112groningen.nl
Foto: Joey Lameris – 112groningen.nl
Deel dit artikel: