Fietser gewond bij verkeersongeluk in Haren

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk vrijdag aan het einde van de middag is op de Vondellaan in Haren een fietser gewond geraakt. Dat meldt Rick ten Cate van de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 17.40 uur op de rotonde met de Rijksstraatweg. “Hoe het precies heeft kunnen gebeuren is onbekend”, vertelt Ten Cate. “Bij het ongeluk schepte een automobilist een fietser. De autobestuurder kwam vermoedelijk vanaf de rotonde en wilde de straat inslaan. Daarbij werd de fietser over het hoofd gezien waardoor een aanrijding het gevolg was.” Hulpdiensten waren snel ter plaatse. “De verpleegkundigen hebben het slachtoffer gestabiliseerd. Daarna is deze met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.”

Het overige verkeer ondervond flink wat hinder van het ongeluk. De politie doet onderzoek naar de toedracht.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel: