Fietser geschept door auto op Helperzoom

nieuws
Foto: Joey Lameris - 112groningen.nl

Bij een verkeersongeluk zaterdagmiddag op de Helperzoom is een fietser geschept door een automobilist. Dat meldt Joey Lameris van de incidentenwebsite 112groningen.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 14.20 uur op de kruising met de Kooiweg. “Hoe het precies heeft kunnen gebeuren is onbekend”, vertelt Lameris. “De fietser reed over het fietspad. Op de kruising werd de man geschept, vermoedelijk doordat de autobestuurster hem over het hoofd heeft gezien.” Bij de botsing kwam de fietser ten val. Hulpdiensten waren snel ter plaatse. “Het slachtoffer kon ter plaatse aan zijn verwondingen behandeld worden en hoefde niet mee naar het ziekenhuis.”

De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht. De voertuigen raakten licht beschadigd.

Foto: Joey Lameris – 112groningen.nl
Foto: Joey Lameris – 112groningen.nl
Deel dit artikel: