Veertien rijbewijzen ingenomen bij controles

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

De politie heeft bij verschillende controles dit weekend veertien rijbewijzen ingenomen. Dat laat de politie-eenheid Noord-Nederland op Instagram weten.

Van de veertien rijbewijzen werden er dertien pasjes ingevorderd in de stad Groningen. Bij alle innames gaat het om snelheidsovertredingen. De hoogst gemeten overschrijding betrof 73 kilometer per uur binnen de bebouwde kom bij wegwerkzaamheden.

Naast inname van de rijbewijzen kunnen de automobilisten een forse bekeuring verwachten. Daarnaast moet men verplicht deelnemen aan een EMG-cursus. De Educatieve Maatregelen Gedrag en verkeer moet men volgen bij het CBR.

 

View this post on Instagram

 

Vandaag hebben we binnen de eenheid Noord-Nederland op verschillende locaties snelheidscontroles gehouden. Daarbij hebben wij 14 rijbewijzen ingevorderd, waarvan 13 in de stad Groningen. De hoogst gemeten overschrijding betrof 73 km/u binnen de bebouwde kom bij wegwerkzaamheden. Naast dat de rijbewijzen zijn ingevorderd, volgt er een forse bekeuring en een verplichte EMG cursus. Let alstublieft op de snelheid. Zo houdt u het veilig voor het overige verkeer! Een gewaarschuwd mens telt voor 2! #instapolitie #instacops #instapolice #politie #police #cops #Groningen #Friesland #Drenthe #PolNN #politienoordnederland #waakzaam #dienstbaar #waakzaamendienstbaar #TeamVerkeer #TeamVerkeerNN

A post shared by Team Verkeer Noord-Nederland (@teamverkeer_nn) on

Deel dit artikel: