‘Donderdag kans op stevige buien’

nieuws
Foto: Robbert Kuiper

In Groningen kunnen er donderdag een aantal stevige buien gaan vallen. Dat is de voorspelling van OOG-weerman Johan Kamphuis.

“Dinsdag is er veel bewolking en kan er hier en daar wat lichte regen vallen”, vertelt Kamphuis. “Het wordt bij een matige tot vrij krachtige wind uit het zuidwesten, kracht vier tot vijf, ongeveer negentien graden. In de nacht naar woensdag blijft het droog en daalt het kwik naar rond de vijftien graden.”

“Woensdag begint de dag met bewolking en de kans op een bui. Later op de dag zal de zon zich geregeld laten zien. Bij een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind wordt het dan 22 graden. Donderdag wordt het niet warmer dan negentien graden en kunnen er verspreid over de dag een aantal stevige buien gaan vallen.”

Deel dit artikel: