Zaterdagelftal VVK mag niet promoveren

sport
Foto Andor Heij

Ondanks een verzoek van het bestuur van de club kan het zaterdagelftal van VVK  dit seizoen niet promoveren naar de vierde klasse.

VVK stond virtuele eerste in de vijfde klasse D toen de competitie door de coronacrisis stil gelegd werd. Toch was er kans op promotie, omdat sommige clubs zich terugtrokken. “Er was al bekend dat weinig teams zouden doorschuiven. Onze hoop was een beetje gevestigd op SV Mussel, wanneer ze er voor zouden kiezen om vrijwillig te degraderen zouden wij gepromoveerd zijn. Helaas, het is niet anders”, aldus trainer Gert Haak.

“VVK had dit 90 jarig jubilieumjaar graag extra glans willen geven met een promotie van zaterdag 1. Helaas mag het niet zo zijn”, vult penningmeester Jan Martin Koetje aan, namens het bestuur van de club.

Deel dit artikel: