Gewonde en forse schade bij verkeersongeluk Parkweg

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk zondagavond op de Parkweg in de stad Groningen is een automobilist gewond geraakt. Dat meldt Rick ten Cate van de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 21.40 uur ter hoogte van de kruising met het Hoornsediep. “Hoe het precies kon gebeuren is nog onbekend”, vertelt Ten Cate. “Twee personenauto’s zijn op de kruising op elkaar gebotst. Beide voertuigen hebben veel schade opgelopen. Verschillende politiewagens en ambulances zijn ter plaatse. Verpleegkundigen controleren meerdere personen.” Uiteindelijk is één automobilist met onbekende verwondingen meegenomen naar het ziekenhuis.

Een bergingsbedrijf heeft de betrokken voertuigen geborgen. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht. Vanwege het ongeluk was de Parkweg enige tijd dicht voor het verkeer. Ook het Hoornsediep was deels afgesloten.

Later meer.

Foto: Mike Weening – Weening Fotografie
Foto: Mike Weening – Weening Fotografie
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl