Gewonde bij steekpartij in Hoogkerk

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een steekincident aan de Egbert Reitsmalaan in Hoogkerk is maandag aan het einde van de middag een persoon gewond geraakt. Dat meldt Rick ten Cate van de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

Het incident vond plaats rond 17.45 uur. “Dat was het moment dat het Mobiel Medisch Team, het MMT, de oproep kreeg om uit te rukken naar Hoogkerk”, vertelt Ten Cate. “Met de traumahelikopter landden zij nabij een recreatieplas. Korte tijd later werd er vanuit de meldkamer gealarmeerd voor een steekpartij. Bij een woning in de Egbert Reitsmalaan stonden verschillende politiewagens en een ambulance.” Wat er precies heeft plaatsgevonden is onduidelijk. “Eén persoon is gewond geraakt. Deze is onder begeleiding van het MMT in een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Over de aard van de verwondingen is niets bekend.”

In en rondom de woning werd door de politie onderzoek gedaan. “De Technische Recherche is ter plaatse gekomen”, meldde Ten Cate rond 18.30 uur. “Daarnaast zijn agenten in gesprek met verschillende mensen in de straat om een beeld te krijgen van wat er heeft plaatsgevonden.”

Later meer.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Joey Lameris – 112groningen.nl
Foto: Mike Weening – Weening Fotografie
Foto: Mike Weening – Weening Fotografie
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel: