Groninger Museum nu online te bezoeken

nieuws
Foto Andor Heij. Groninger Museum

Het Groninger Museum is vanaf nu vanuit de huiskamer te bezoeken in een virtuele 360 graden omgeving. Onder andere het Atelier, het Info Center en schilderijen van De Ploeg zijn te zien.

Speciaal voor fans van de populaire tentoonstelling ‘Chihuly’ van vorig jaar is deze aan de online tour toegevoegd. Uniek aan deze tour is dat het museum interactieve en nieuwe content heeft toegevoegd. In totaal zijn er bijna 90 hotspots met audiofragmenten, muziek, video’s, tekstbordjes, zaalteksten, kijkvragen en weetjes.

Speciaal voor kinderen zijn creatieve opdrachten toegevoegd zoals puzzels, kleurplaten, schilder- en fotografie-opdrachten. De omgeving wordt de komende weken uitgebreid. De 360 graden tour is ontwikkeld in samenwerking met Carola de Poel van Panorama Fotografie.

Het museum is online te bezoeken  via de website musea360.nl/Groninger_Museum

Deel dit artikel: