GGD bevestigt zeventien nieuwe corona-besmettingen in provincie Groningen

nieuws
Foto: iXimus via Pixabay

Met zeventien nieuwe bevestigde besmettingen is aantal vastgestelde infecties met het coronavirus in de provincie Groningen donderdag opgelopen naar 249.

De GGD meldt verder dat er sinds woensdagmiddag geen nieuwe overlijdens zijn gemeld bij de dienst onder bevestigde besmette patiënten. Zoals iedere dag meldt de GGD dat het werkelijke aantal besmettingen hoger ligt dan het aantal dat de dienst officieel heeft vastgesteld.

Eerder op de donderdag meldde het RIVM dat het aantal ziekenhuisopnames van inwoners van de gemeente Groningen blijft staan op 6,0 per 100.000 inwoners. In absolute aantallen zijn dat veertien patiënten. Ook was er een lichte stijging van het aantal ziekenhuisopnames in Groningse ziekenhuizen.

Deel dit artikel: