Studenten slaan handen ineen om anderen te helpen

nieuws
Supermarkt Vers. Plus

Een aantal studentenorganisaties, verenigingen en partijen heeft het initiatief genomen om in deze tijd van het coronavirus de helpende hand toe te steken. Dat kan variëren van oppassen tot en met boodschappen doen. 

De studenten worden verbonden met mensen en organisaties die de hulp het hardst nodig hebben. “Het zijn barre tijden voor iedereen in ons land en er ontstaan veel problemen waarvoor creatieve oplossingen gevonden moeten worden”, aldus de initiatiefnemers. ”Wij kunnen, door als studenten samen te komen en onze hersens en handen te gebruiken, creatieve oplossingen vinden voor de problemen van vandaag en morgen”.

Op de website  studentvoorstad.nl is meer informatie te vinden over het initiatief.

Deel dit artikel: