Premier Rutte komt woensdag naar Groningen

nieuws

Minister-president Rutte komt aanstaande woensdag op bezoek op verschillende plekken in de provincie. Het bezoek van de premier zal in het teken staan van aardbevingsproblematiek en duurzame energie.

De minister-president zal een toespraak houden tijdens een lunchbijeenkomst in de stad Groningen met René Paas, bewoners en vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties over de aardbevingsproblematiek. In Appingedam spreekt de minister-president ’s ochtends onder andere met mensen die in een tijdelijke woning verblijven, omdat hun oude huis is gesloopt. Ook zal hij de eerste gasloze wijk in het aardbevingsgebied bezoeken.

In de middag bezoekt de minister-president de Eemshaven, waar hij met vertegenwoordigers van havenbedrijf Groningen Seaports spreekt over de ontwikkelingen in de Eemshaven en over de ambities van het bedrijf. In de Eemshaven wordt de minister-president ook rondgeleid over het terrein van Buss Terminal Eemshaven, waar onderdelen voor on- en offshore windparken worden geassembleerd en worden op- en overgeslagen.

Deel dit artikel:

 1. Hopelijk krijgt deze randdebiel van een premier autopech onderweg, want welkom heet ik hem het allerminst!! Rondje Grunn, en dan?? Gaat ruttetut problemen/aanpakken?? Ik dacht het niet.. Dit is weer één van zijn zovele zinloze werkbezoekjes.. Rutte blijf alsjeblieft weg!! Jouw werkbezoekje is niks dan enkel wat voor jou positieve media-aandacht!!

 2. Danny vertegenwoordigt de Grunnigers in onze eigen straattaal. Zoals wij geboren Grunnigers met louter Grunniger voorouders allemaal denken en dus emotioneel gebonden !!

  Ga zo door Danny

 3. Beste RealJack, 3 kabinetten Rutte hebben dit land ‘verdeeld’.. Rutte die bekend staat als de asielkampioen (520.000 immigranten sinds 2014), Rutte zijn loze belofte dat iedereen 1000eu krijgt, Rutte die continu de burger beliegt en bedriegt, Rutte die in het belang van zijn eigen portemonee en roem aast op een baantje in Brussel en ga zo maar door… Rutte lacht zich ondertussen rot over de schouders van de nederlandse bevolking..Zo’n ‘figuur’ loop jij hier te verdedigen RealJack?! Wake up and get a life! 😎 Wat Ruttetuttetrut met dit land doet dat zou verboden moeten worden!! Afzetten deze schavuit van een Rutte en vervroegde verkiezingen inlassen!! Fijne dag RealJack! 😉

  Danny Grunn

 4. En in Amsterdam heeft de VVD meegetekend in een vergunning voor de bouw van een Erdogan Mega-Moskee.. Leve Mark Rutte (of niet dan RealJack)??

 5. Wegblijven. We zijn nu nog virusvrij.
  En allemaal co 2 uitstoot voor niets.
  De problemen zijn al lang en breed bekend.
  We willen gern pottekijkers maar iemand die daadkrachtig is en wat gaat doen.

 6. Jawel hoor Marc! Zolang de OOG-redactie dit toestaat, dan staat het je vrij mij te noemen zoals jij dat graag wil..!

  😉

  Gr danny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *