Hanzehogeschool sluit alle gebouwen voor studenten

nieuws
Foto Andor Heij Zernike Campus

Vanaf maandag sluit de Hanzehogeschool al haar gebouwen voor studenten. Deze maatregel duurt tot 6 april. Alleen medewerkers die per se op locatie moeten werken, zijn nog welkom.

Alle andere medewerkers van de school werken thuis. Ook heeft de Hanzehogeschool al haar kantine’s, horecagelegenheden, skillslabs, werkplaatsen en mediatheken gesloten. De school volgt daarmee de maatregelen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en het kabinet voor de bestrijding van het coronavirus.

“De ontwikkelingen zijn voor ons allemaal nieuw en ingrijpend. De gezondheid van onze studenten en medewerkers staat voorop. We zetten met elkaar de schouders eronder om studievertraging voor onze studenten zoveel mogelijk te beperken en onderzoeksprojecten door te laten lopen,“ zo schrijft de school op haar website.