Geen verbod op posters Second Love

nieuws

De gemeente is niet van plan, posters van het platform Second Love te verbieden. Dat antwoordt het gemeentebestuur op vragen van de ChristenUnie.

De datingwebsite Second Love geeft mensen de kans een spannend avontuur of relatie te zoeken, al hebben ze al een relatie. Volgens de ChristenUnie ondergraaft de site daarmee waarden als betrouwbaarheid en eerlijkheid. De posters zijn inmiddels verboden in de gemeente Rhenen.

In Groningen gaat dat niet gebeuren. De gemeente vindt dat inwoners deze afweging zelf wel kunnen maken. Het valt onder de individuele keuzevrijheid van de Groninger. Bovendien is de reclame volgens de Reclame Code Commissie niet in strijd met het maatschappelijk fatsoen.

Deel dit artikel:

 1. Rhenen en omgeving kom ook in andere lijstjes voor , namelijk dat daar statistisch gezien per inwoner het meest op ‘pornsites’ wordt gesurft.

 2. Ongelooflijk smakeloos, dit overschrijdt alle fatsoensnormen. Denken ze niet aan de kinderen, kinderen van de partners maar ook de kinderen die dit zien.

 3. @Daniel, als je partner zich geroepen voelt om zich laten registreren bij deze beschreven website is er bij voorbaat al iets mis met de relatie, in de meeste gevallen zal iemand in een gezonde relatie zich niet geroepen voelen.
  Vooral onzeker mensen beginnen te zeiken over de poster, i.d.p. van zeiken kunnen die beter hun energie in hun relatie steken.

 4. @Daniel
  Smakeloos of niet, het is goed dat de overheid zich niet met privézaken bemoeit.
  @Doe
  Heb je een bron voor je bewering?

 5. De poster op zich is keurig trouwens. Geen bloot, niets aanstootgevens.
  Ik denk niet dat kinderen op ‘verkeerde’ ideeën gebracht worden.
  Zou niet weten waar dat in deze poster zou moeten zitten.

 6. Ik sta achter de mening van de gemeente Groningen. Second Love is gewoon een commercieel bedrijf die reclame maakt. Niks grensoverschrijdends aan. Geen rare foto op de poster. Als second love niet zou bestaan, dan zijn er wel andere manieren. Of denkt men dat de hoeren ooit voor de single student zijn bedoeld. En wat te denken over de vele affaires die spelen op de werkvloer. Maak zoiets bespreekbaar in je relatie. Ipv altijd alles te willen verbieden en vinden dat dat wat jou niet past een ander ook moet doen. Geen overheidsinmenging in privé zaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *