Burgemeester Schuiling steekt zorgmedewerkers hart onder de riem

nieuws

Burgemeester Koen Schuiling (VVD) van Groningen heeft zaterdag met een kaart alle zorgmedewerkers een hart onder de riem gestoken. “Samen moeten we zorgen dat de zorg overeind blijft.”

“Het is best schrikken nu we zien dat ook steeds meer mensen in de zorg in Groningen besmet raken met het virus”, schrijft Schuiling die behalve burgemeester ook voorzitter is van de Veiligheidsregio Groningen. “Het virus dat jullie en de vele collega’s in ziekenhuizen overal ter wereld al weken uitdaagt om het uiterste van jezelf te vragen. Daarom voor jullie deze kaart. Om iedereen in de zorg sterkte te wensen.”

“We moeten met elkaar zorgen dat we de samenleving aan de gang houden. Gelukkig zie ik veel mooie initiatieven. Zoals het inzamelen van materiaal in Martiniplaza waar jullie tekort aan hebben. Een actie die ik graag ondersteun.”

“Samen moeten we zorgen dat de zorg overeind blijft! Daarom is het zo belangrijk dat jong en oud zich houden aan de voorzorgsmaatregelen. Door anderhalve meter afstand te houden kunnen we meer besmettingen voorkomen. Dat moet iedereen beseffen!”