Gewonde bij ongeval Peizerweg

nieuws
Foto: Raymond Meter en Patrick Wind, 112groningen

Bij een aanrijding aan de Peizerweg is donderdagmorgen een gewonde gevallen. Dat meldt de website 112groningen.

Even na tienen kwamen een fietsster en een scooterrijder met elkaar in botsing. Eén van de betrokken personen moest voor behandeling naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Raymond Meter & Patrick Wind

Deel dit artikel:

  1. je zou het aantal ongelukken dat wordt gemeld met scooterrijders moeten tellen. Ik weet dat het casuïstiek is, maar opgeteld bij mijn eigen ervaringen (scooters die waar ze maar een klein gaatje zien links of rechts langs me heen glippen, al dan niet met enorme etensbak voor- of achterop)is mijn conclusie dat scooterrijders beter maar niet meer op fietspad moeten rijden.

  2. Zie je dat rottige wegdek van het fietspad daar? Grote kans dat dat heeft bijgedragen. Dit was ook niet gebeurd als de snorfiets op de rijbaan had gereden trouwens :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *