Fietser geschept door personenauto op Sint Petersburgweg

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk woensdagmiddag op de Sint Petersburgweg is een fietser gewond geraakt. Dat meldt Rick ten Cate van de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 17.10 uur. “Hoe het precies heeft kunnen gebeuren is onbekend”, vertelt Ten Cate. “Zoals ik het interpreteer heeft een automobilist een fietser geschept. De fietser is daarbij terecht gekomen op het voorruit en het dak van de personenauto.” Hulpdiensten waren snel ter plaatse. “Terwijl politieagenten het overige verkeer in goede banen leidden, ontfermden ambulancemedewerkers zich over het slachtoffer. Na stabilisatie is de fietser met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.”

De auto raakte bij het ongeluk flink beschadigd. Het voertuig is door een bergingsbedrijf weggesleept. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht.

Foto: Martin Nuver – 112groningen.nl

Deel dit artikel: