Auto’s botsen bij verkeersongeluk Sontplein

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk vrijdagavond op het Sontplein zijn twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Dat meldt Rick ten Cate van de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 22.30 uur ter hoogte van de kruising met de Roskildeweg. “Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren is onbekend”, vertelt Ten Cate. “Twee auto’s kwamen met elkaar in botsing waarbij er aan de voertuigen behoorlijk wat schade ontstond. De hulpdiensten waren snel ter plaatse. Terwijl politieagenten het overige verkeer in goede banen leidden onderzochten ambulancemedewerkers één van de bestuurders. Deze persoon hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis.”

De politie heeft onderzoek gedaan naar de precieze toedracht.

Foto: Martin Nuver – 112groningen.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel: