Verdachten ongeregeldheden Herestraat vrijgelaten

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

De drie mannen die zaterdagavond aangehouden werden bij de ongeregeldheden in de Herestraat zijn weer op vrije voeten. Dat melden verschillende media maandag.

De problemen ontstonden zaterdag in het begin van de avond. Een groep van zo’n zestig personen had het met elkaar aan de stok gekregen. Op verschillende plekken in de Herestraat ontstonden vechtpartijen. Toen de politie tussen beide wilde komen werden agenten belaagd met flessen en stenen. Eén politieman raakte gewond.

Het drietal is de afgelopen dagen verhoord. Zij konden met een proces verbaal op zak het politiebureau verlaten. De politie doet verder onderzoek naar de precieze toedracht.

Deel dit artikel:

 1. Het wordt eens tijd dar het OM zulke raddraaiers voor de rechter daagt in plaats van met een prent weer te laten lopen!
  Dit is toch pure minachting voor politiemensen die alles maar moeten pikken tegenwoordig!
  Maar ach…als ze wel naar de rechter zouden moeten krijgen die ratten een week prestatieverlof, een schadevergoeding en de complimenten van de advocaat!!
  Dit land glijdt steeds verder af!

 2. Goed om te weten dat je met geweld tegen de politie wegkomt met een PV. Ik erger mij hier dus helemaal kapot aan he.
  Even noteren voor oud en nieuw 2020-2021 of bij de volgende bekeuring voor een kapot fietslampje!

 3. Een beetje journalist zou uitzoeken wie deze jongeren waren, waar ze vandaan kwamen, hoe ze allemaal met elkaar hebben afgesproken en wát ze hadden afgesproken (bijv. vechten, winkeldiefstal) en hoe de politie wist massaal aanwezig te zijn, in plaats van klakkeloos de niksinhoudende berichten van de politie doorgeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *