Veertig digitale reclameborden ook voor Amber alerts en gemeentenieuws

nieuws

Er komt een veertigtal digitale reclameborden in de stad. Deze worden ook gebruikt voor Amber alerts, calamiteiten en gemeentenieuws.

Op maandag 3 februari en dinsdag 4 februari gaat de gemeente de eerste van in totaal 38 digitale reclameborden plaatsen. De primeur is voor de binnenstad. De eerste borden komen aan het Akerkhof, Emmaplein, Gedempte Kattendiep, Gedempte Zuiderdiep, Grote Markt, Oude Ebbingestraat, Rademarkt, Stationsplein en de Stoeldraaierstraat.

Met digitale reclame is het mogelijk om snel en goed in te springen op Amber alerts en calamiteiten. De digitale borden zijn ook geschikt voor gemeentenieuws, het weer, evenementen, lokaal nieuws of reisinformatie.

Aan de zijkanten van enkele abri’s komen ook stadsplattegronden. De analoge en digitale reclamevitrines verschillen alleen in formaat van elkaar. De digitale reclamevitrine is iets hoger en smaller dan de analoge reclamevitrine.

Deel dit artikel:

  1. Mooie dekmantel met dat gemeentenieuws, maar het is gewoon voor de commercie natuurlijk.

    Jammer dat we in Groningen nu ook meer digitale reclame gaan zien. En over een paar jaar gaat het allemaal bewegen op die schermen, want ja, het moet wel opvallen natuurlijk.

  2. In de praktijk zijn het gewoon straat vervuilende objecten waar hoofdzakelijk fastfood ketens reclame op draaien, en ze moeten allemaal stroom hebben (24 uur per dag )allemaal goedgekeurd door o.m de hypocrieten van Groen Link. ( die S verdien je met daden en niet met babbels).

  3. Nu de rechtse krachten al decennia aan de macht zijn en we geleid worden door mensen die zelfs hun schoonmoeder zouden verkopen als ze ook maar iets zou opbrengen, doet ook het straatbeeld inmiddels steeds Amerikaanser aan. Niets heeft eigenlijk meer waarde in onze maatschappij, behalve commercie, omzet, winst…. Wat zijn we ver afgegleden. Triest.

  4. Is dit de gemeente die al jaren ondernemers loopt te pesten met allerlei regels hoe een terras eruit moet zien, hoe de gevel eruit moet zien, reclamebelasting wilde voor etalages, omgevingsvergunningen voor gevelreclame, een reclamebord voor de deur zetten mag niet meer. Maar als het ze zelf geld opbrengt, dan opeens….. kan alles!

    En hoe diep moet je zakken dat je dan iets als het amber alert erbij moet pakken om enige steun te vinden. Iedereen heeft een mobiel met internet en iedereen kan zelf wel kijken wat voor gemeentenieuws er is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *