Groninger clubs treffen vooral lager spelende tegenstanders in beker

sport
Foto Andor Heij. ON - VVG (3)

De KNVB heeft maandag de loting verricht voor de komende twee rondes van de districtsbeker. De vier clubs uit Groningen treffen in de eerste ronde tegenstanders die “te doen” zijn. Er zitten nog 32 teams in het toernooi.

Eersteklasser GRC Groningen speelt thuis tegen derdeklasser Achilles 1894. Tweedeklasser GVAV Rapiditas ontvangt derdeklasser Leovardia. De winnaars van deze duels spelen in de volgende ronde tegen elkaar.

Eersteklasser VV Groningen gaat naar derdeklasser Pesse. De winnaar speelt uit tegen de winnaar van Hoogezand – Ter Apel. Be Quick 1887 (zaterdag) speelt tegen mede derdeklasser ONT. De winnaar ontvangt de sterkste van het duel Rolder Boys – Hoogeveen.

De wedstrijden worden in principe gespeeld in de weekeinden van 22 en 23 februari en 29 februari en 1 maart.

Update: De complete loting is hier te vinden.

Deel dit artikel: