Voetganger geschept door automobilist op Paterswoldseweg

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk donderdagavond op de Paterswoldseweg is een voetganger geschept door een automobilist. Dat melden verschillende incidentenwebsites.

Het ongeluk gebeurde rond 23.20 uur ter hoogte van de kruising met de Laan van de Vrede. De bestuurder van een grijze personenauto schepte door nog onduidelijke oorzaak de voetganger. Hulpdiensten waren snel ter plaatse. Ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer gestabiliseerd. Rond middernacht kon de persoon met onbekende verwondingen overgebracht worden naar het ziekenhuis. Gedurende de periode dat de hulpverleners het slachtoffer behandelden werd één rijstrook afgesloten.

De politie heeft onderzoek gedaan naar de precieze toedracht van het ongeluk.

Foto: Raymond Meter – meterfotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl