Politieagenten delen oliebollen uit op Paterswoldseweg

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een grote alcoholcontrole maandag aan het einde van de middag op de Paterswoldseweg ter hoogte van het Stadspark hebben agenten voornamelijk oliebollen uitgedeeld. Dat meldt Rick ten Cate van de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

De politie heeft de afgelopen dagen al verschillende acties gehouden waarbij autobestuurders op alcohol werden gecontroleerd. Bij deze acties wordt er samengewerkt met BOB-campagneteams. Bij de actie op de Paterswoldseweg werden alle autobestuurders gecontroleerd. “Als bleek dat de automobilist geen alcohol had gedronken dan kreeg hij of zij een oliebol”, vertelt Ten Cate. “Werd er wel een te hoog promillage aangetroffen dan kreeg de automobilist iets anders”, vult de incidentfotograaf lachend aan.

Bij de controle werden ook motoragenten ingezet. “Deze reden rond in de buurt om auto’s mee te nemen naar de controle.” Hoeveel automobilisten gecontroleerd zijn, en hoeveel er bekeurd zijn, was bij het schrijven van dit artikel nog onbekend.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *