Nieuwjaarsfeest 2 januari in Forum Groningen

Op donderdag 2 januari 2020 is in Groningen het Nieuwjaarsfeest in het Forum Groningen.

Het feest heeft zo ongeveer dezelfde opzet als het feest dat jarenlang in de Oosterpoort werd gehouden. Maar de locatie, in het nieuwe hart van de stad: Forum Groningen, is nieuw. Alle inwoners van de gemeente Groningen zijn van harte welkom. Burgemeester Koen Schuiling houdt zijn eerste nieuwjaarstoespraak. Daarna treden verschillende artiesten en bands van Groninger bodem op. Bezoekers kunnen ook naar de Comedy Night, de Silent Disco en naar Groninger films. De toegang is gratis.

Burgemeester Koen Schuiling: ‘Namens het gemeentebestuur nodig ik alle inwoners van de gemeente van harte uit om met ons, en natuurlijk met familie, vrienden, buren en bekenden, te proosten op het nieuwe jaar. Dat doen we met een feest zoals voorheen in de Oosterpoort, alleen dan nu op de tweede dag van het jaar en in onze nieuwe publiekstrekker, Forum Groningen.’

Deel dit artikel: