Lycurgus wint in Hongarije

sport

SAMEN. Lycurgus heeft woensdagavond de eerste wedstrijd van de derde ronde in de Challenge Cup gewonnen. De Groninger volleyballers waren in het Hongaarse Kaposvar te sterk voor Fino Kaposvar: 1-3.

In de eerste set gingen de ploegen tot aan 13-13 gelijk op, maar daarna scoorde de thuisploeg 5 punten achter elkaar. De set ging vervolgens verloren met 25-18. De tweede set ging vrij gemakkelijk met 25-20 naar Lycurgus. Ook de derde set leek tot 20-15 een gemakkelijke prooi te worden voor de Groningers, maar Fino kwam toch langszij. De set ging uiteindelijk toch met 26-28 naar Lycurgus. De vierde set was ook spannend en werd met 22-25 gewonnen door Lycurgus.

De returnwedstrijd vindt volgende week donderdag plaats in MartiniPlaza. De winnaar over de twee wedstrijden plaatst zich voor de laatste 16.

Deel dit artikel: