Lieuwe voor kinderburgemeester

De verkiezingen voor de nieuwe kinderburgemeester en de nieuwe loco-kinderburgemeester zijn van start. Floor, Lieuwe, Vera, Milou en Venne zijn in de race om nieuwe kinderburgemeester te worden. Deze week stellen wij elke dag een deelnemer voor.

Ik wil graag kinderburgemeester worden, omdat ik meer klassieke muziek wil in de klassen en omdat ik wil dat kinderen meer naar buiten gaan. Als kinderburgemeester denk ik dat je goed moet kunnen praten, dat je goede creatieve plannen moet hebben en je moet ook goed naar de kinderen kunnen luisteren. Als ik straks kinderburgemeester ben dan wil ik gaan zorgen voor meer klassieke muziek, want dat is goed voor je hersenen. Buiten spelen vind ik ook belangrijk, omdat dit gezond is en ik vind dat kinderen dat wat meer mogen doen.

Je kan stemmen tot 7 december.

Deel dit artikel: