Groningse vestiging DNV GL hoofdhuurder nieuw complex op Zernike

nieuws
Foto: Kadans.com

Kadans Science Partner uit het Brabantse Haaren gaat een nieuw gebouw neerzetten op Zernike Campus. Het gebouw komt aan de noordkant van Zernike

De Groningse vestiging van DNV GL, dat nu nog aan de Energieweg zit, wordt de hoofdhuurder. In het nieuwe gebouw wil DNV GL samen met internationale partners blijven werken aan toekomstige energiesystemen, duurzame brandstoffen, nieuwe technologieën en slimme energienetwerken.

Naast huisvesting voor tachtig DNV GL energie experts biedt het gebouw kantoorruimtes aan start-ups, scale-ups en innovatieve bedrijven. Doordat er faciliteiten gedeeld worden en er ontmoetingsruimtes voor de verschillende bedrijven zijn, kunnen de bedrijven van elkaar leren en zich zo beter ontwikkelen. Van de tienduizend vierkante meter is de helft al verhuurd. Begin volgend jaar wordt gestart met de bouw, die in de loop van 2021 klaar moet zijn.

Deel dit artikel:

  1. Welkom lichtvervuiling, of wordt in een eventueel af te geven bouwvergunning/omgevingsvergunning de eis opgenomen dat men `s avonds na 18.00 uur alle verlichting in en rondom dit gebouw dooft? Iets met nacht van de nacht ofzo? Dacht dat men dat in deze gemeente hoog in het vaandel had staan.

  2. mijne dames/ heren, ik heb uitzicht vanuit mijn werkkamer in de Reitdiepwijk op het gebouw van Dynabyte (met die groene boomstructuur daarop. Ik kan nu aan de noordkant hiervan het van Starkenborg kanaal zien. Ik zou graag willen weten waar dit gebouw komt te staan in verband met mijn uitzicht. Ik hoop dat het aan de noordkant naast het Dynabyte gebouw komt. kunt u mij dit vertellen?

  3. Dat is Bytes.net Dynabyte is een voormalig computerwinkel. Als je goed op het plaatje kijkt zie je links achter het gebouw AVEBE. Ik vermoed dat het naast De twee datacenters komt te staan. Dan moet er wel een nieuwe weg komen.

    Plaatje: http://kadans.com/wp-content/uploads/2019/12/plus-ultra-groningen-zernike-campus-kantoor-huren-kadans-2000.jpg

    Plek: https://www.google.nl/maps/place/Bytesnet/@53.2452216,6.5284051,180m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x47c82d4dd8392a33:0x9d1ab13c96f7fd57!8m2!3d53.2447168!4d6.527279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *