Be Quick 1887 onnodig onderuit tegen vv Emmen

sport
Foto Andor Heij Stadion Esserberg Be Quick 1887

Be Quick verspeelde in en tegen Emmen onnodig dure punten. De Groningers verloren het duel der laagvliegers in de hoofdklasse A op zondag met 1-0.

Be Quick was voor de pauze de betere ploeg, maar de Groningers verzuimden de kansen te benutten. Topschutter Arnoud Bentum moest geschorst vanaf de zijlijn toekijken en zag zijn collega’ s onder meer het aluminium raken. De eerste kans van Emmen ging er direct in via Patrick Eberhard.

Na rust waren de eerste kansen voor Emmen. In de slotfase speelde Be Quick alles of niets met verdediger Joep Jansman voorin en kreeg nog een paar mogelijkheden. Emmen roeide iedere bal naar voren en bleef overeind. Emmen steeg naar de elfde plek, Be Quick zakte naar de twaalfde positie.

Deel dit artikel: